Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Engedélyezem
Termékek Menü
   

Szállítási információk

A webáruházban megrendelt termékek szállításához a Pick Pack Pont futárszolgálat és a Magyar Posta Zrt. MPL csomagküldő szolgáltatását vesszük igénybe. A megrendelő a számára legkedvezőbb szállítási módot - a szállítási díj ismeretében - a megrendelés véglegesítésekor maga választja ki. Lehetőség van ingyenes személyes átvételre is, kizárólag Budapesten, a II. kerületben.

Az MPL MOL PostaPont csomagátvétel előnyei

A legtöbb MOL benzinkúton található PostaPonton éjjel-nappal, a nap 24 órájában átvehető a csomag, a vásárló SMS-ben vagy e-mailben kap értesítőt a küldemény érkezéséről. A MOL PostaPontokon bankkártyával is lehet fizetni. 

MPL házhozszállítás

A legkényelmesebb megoldás, a megrendelt termékeket az Ön által megadott címen veheti át. Kizárólag olyan szállítási címet kérünk megadni, ahol napközben - munkaidőben - tartózkodik. A megrendelt termékeket banki előreutalással vagy utánvéttel fizetheti. Utánvétel esetén a szállítási díjon felül + 200 forint utánvételi díjat számolunk fel.

Az MPL PostaPont szállítási folyamat menete

A vásárló a webshopban megrendeli a kívánt árut. Kiválasztja az átvételi módot. Kijelöli a szállítót – ez esetben az MPL-t. Kiválasztja a kívánt PostaPontotVéglegesíti a megrendelést. A csomag útja a nyomkövetési szolgáltatással ellenőrizhető. A vásárló SMS-ben vagy e-mailben értesítést kap a csomag érkezéséről. A PostaPonton átveheti a rendelt csomagot. Személyi igazolvány, SMS-ben kapott átvételi kód, és árufizetéses (utánvételes) csomag esetén a bankkártya szükséges a csomag átvételéhez.

MPL postán maradó szállítás - a postai csomagátvétel előnyei

Az ország legkiterjedtebb hálózata. A csomag átvétele összeköthető más postai ügyek intézésével. 

MPL postán maradó szállítás menete

A vásárló kiválaszthatja a számára legközelebb eső postát, ahol a csomagját átveheti. SMS-ben vagy e-mailben kap értesítést a csomag érkezéséről. A csomaghoz 5 vagy 10 munkanapos őrzési idő választható. Személyi igazolvány és/vagy SMS-ben kapott átvételi kód szükséges a csomag átvételéhez.

MPL Csomagautomata

Miért érdemes Csomagautomatába kérni a csomagot?

Csomagautomata piktogram végleges

Az automaták a nap 24 órájában, országszerte hozzáférhetőek a nagyobb városokban. A Csomagautomaták többségét bevásárlóközpontoknál, forgalmas helyeken helyezték el. Egyszerűen és gyorsan átvehető, nincs sorban állás, néhány gombnyomás, és máris Önnél a csomag. Az automata diszkrét megoldást kínál: nem kell munkahelyre, vagy otthonra rendelni, 20 kg-ig bármilyen súlyú csomag átvehető.

Kizárólag akkor válassza ezt a szállítási módot, ha megyeszékhelyen vagy a fővárosban nem okoz gondot a Csomagautomata felkeresése - a nagyobb városokban egyelőre csak néhány Csomagautomata működik.

Megrendelés leadásakor, a szállítási címhez a kiválasztott Csomagautomata címét kell megadni. Megrendelésének átvételéről SMS-ben kap tájékoztatást, melyet a Posta küld az Ön részére. Csomagautomatából 2 naptári napig veheti át megrendelését. Amennyiben ez idő alatt Ön nem veszi át megrendelését a Csomagautomatából, úgy az automatához legközelebbi Postán veheti át megrendelését 5 naptári napig az adott Posta nyitva tartási idejében.

Át nem vett csomag

Az MPL a vásárlókat sms-ben és/vagy e-mailben értesíti a csomagok házhoz szállítási idejéről vagy - postán maradó vagy csomagautomatában leadott termékek esetén - az átvételi határidő lejártáról. Amennyiben a vásárló a csomagot nem veszi át a megadott időpontig, a csomagot az MPL visszaküldi a webáruháznak. Felhívjuk szíves figyelmüket arra, hogy a csomag átvételének elmulasztása nem azonos a 14 napos elállási joggal, a kiszállítás és a visszáruzás költsége ez esetben is a vásárlót terheli utánvétes csomag esetén is. A banki előreutalással fizetett termékek esetén a kiszállítás és a visszáru szállítási költsége ugyancsak a vásárlót terheli, a követelés jogi úton behajtható.

Pick Pack Pont

A Pick Pack Pont egy olyan alternatív futárszolgálat, mely kényelmes csomag átvételi szolgáltatást biztosít az ország 170 városában megtalálható közel 550 Pick Pack Pontban, ahol Ön interneten megrendelt csomagját személyesen átveheti.

A Pick Pack Pont-ok olyan  Relay, Inmedio, Playersroom, Sportfactory, Playmax, Co-op Star üzletek, valamint OMV és  Avanti töltőállomások, amelyek frekventált helyeken találhatók. A Relay üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport ) míg az Inmedio üzletek bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin találhatóak meg, hogy ne jelentsen gondot a csomag átvétele.

Pick Pack Pontok országszerte

A megrendelt áru Pick Pack Pont-ba történő megérkezésekor írásban e-mailben és/vagy SMS-ben értesítjük a vásárlót, az értesítést követő 10 munkanap bármelyikén, az üzletek nyitva tartási ideje alatt átveheti a csomagját. A PPP-ok jellemzően hétfőtől-vasárnapig 08.00 - 20.00 óráig vannak nyitva. A csomag az értesítést követő maximum 10 munkanapon keresztül érhető el az üzletek nyitva tartási ideje alatt.

Ez hírlapüzletek esetén átlagosan hétfőtől-vasárnapig 08:00 – 20:00-ig, ruházati üzleteknél 10:00 – 21:00-ig, élelmiszer boltoknál hétköznap 06:15 – 19:00-ig, míg a töltőállomások jelentős részénél a hét minden napján 00:00 – 24:00-ig tart.

Pontos nyitvatartási adatokat és a boltokra vonatkozó egyéb információkat a www.pickpackpont.hu/atveteli-pont oldalon talál.
Csomagját a 
www.pickpackpont.hu/csomagkereso oldalon követheti nyomon.

Milyen előnyökkel jár a személyes átvétel? 

A személyes átvétel ugyanolyan gyors és kényelmes, mint a futárral való kézbesítés, ám a készpénzes fizetés mellett lehetőség van a legtöbb Pick Pack Pont átvevőhelyen bankkártyával történő fizetésre is. A csomagok szombaton, sőt vasárnap is átvehetők. (Az adott Pick Pack Pontban rendelkezésre álló fizetési módokról a www.pickpackpont.hu jobb oldalán található Boltkereső alkalmazás segítségével tájékozódhat.)

Át nem vett csomag

A Pick Pack Pont a vásárlókat e-mailben értesíti a csomagok átvételi határidejének lejártáról. Amennyiben a vásárló a csomagot nem veszi át a megadott időpontig, a csomagot a Pick Pack Pont visszaküldi a webáruháznak.  Felhívjuk szíves figyelmüket arra, hogy a csomag átvételének elmulasztása nem azonos a 14 napos elállási joggal, a kiszállítás és a visszáruzás költsége ez esetben is a vásárlót terheli utánvétes csomag esetén is. A banki előreutalással fizetett termékek esetén a kiszállítás és a visszáru szállítási költsége ugyancsak a vásárlót terheli, a követelés jogi úton behajtható.

Ingyenes átvételi lehetőség Budapesten

Lehetőség van ingyenes személyes átvételre a termék(ek) vételárának banki előreutalással vagy PayPal-lal történő kiegyenlítését követően Budapesten, a II. kerületi Rongybaba Design-Turi üzletben. Vásárlóinkat e-mailben értesítjük, amint a megrendelt termékek átvehetők. A megrendelt termékeket az értesítést követő 5 munkanapon lehet átvenni nyitva tartási időben; ezt követően a webáruház II. kerületi telephelyén vehetők át.

A bolt címe: 1027 Budapest, Margit körút 20.

Nyitva tartás: hétfőtől péntekig 11.30-19.30 h

Térkép