Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Engedélyezem
Termékek Menü
0
   

Fotóháttér

Ezekkel a fotózási kellékekkel garantáltan különleges fotókat készíthetsz fényképezőgéppel vagy mobillal. Tárgy- és ételfotózáshoz ajánljuk, bloggereknek, alkotóknak, webáruház-tulajdonosoknak, mindazoknak, akik termékeiket, alkotásaikat, vagy a számukra kedves tárgyat szeretnék igényesen megjeleníteni a saját felületeiken. Instagram-fotózáshoz is kiválóan használható. A fotóiddal elbűvölheted a közönségedet, az általad fotózott témákat stílusosan jelenítheted meg. Alátétként, függőleges háttérként használható darabokat egyaránt találsz a kínálatban. 

A kiváló minőségű A2 méretű nyomatok anyagmintái realisztikus hatást keltenek. A hátterek annyira élethűek, mintha valóban kopott deszkán, színes zsalugáter vagy vidéki ház ablaka előtt fotóztad volna le az adott tárgyat / ételt / alkotást stb. Gyorsan tudsz esztétikus képet készíteni. A hátterek vízállóak, tisztíthatók, felületük matt, ezáltal nap- vagy lámpafényben sem csillannak be.

 

Nézet:
Rendezés: