Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Engedélyezem
Termékek Menü
0
   

Fizetési információk

Áruházunkban az alábbi fizetési módok állnak rendelkezésre:

1. banki előreutalás

2. készpénzes vagy bankkártyás utánvét a csomag átvételekor

3. PayPal online bank- vagy hitelkártyás fizetés

Kérjük, a szállítási mód kiválasztásakor vegyék figyelembe a fizetési lehetőségeket!

MPL Postán maradó szállítás esetén a fizetési mód: banki előreutalás vagy PayPal.

Budapesten ingyenes személyes átvétel esetén a fizetési mód: banki előreutalás vagy PayPal.

MPL házhozszállítás esetén banki előreutalás vagy PayPal vagy készpénzes utánvét.

MPL posta pont szállítás esetén bankkártyás vagy készpénzes utánvét, banki előreutalás vagy PayPal.

MPL Csomagautomata szállítás esetén: PayPal és banki előreutalás.

Pick Pack Pont szállítás esetén banki előreutalás vagy PayPal utánvét.

Banki előreutalás

A megrendelést visszaigazoló e-mailben szerepel a rendelés azonosító száma, ami alapján azonosítjuk az Ön megrendelését. A rendelés leadását követően visszaigazoló e-mailt küldünk a megrendelt termékekről, a megadott adatokkal, de a banki előreutalásról nem küldünk külön értesítést. Kérjük, hogy a megrendelés azonosító számát adja meg a banki átutalás közlemény rovatában. A megrendelés végösszegét, a vásárolt termékek ellenértékét és a szállítási díjat a megrendeléstől számított 5 munkanapon belül kérjük a megadott bankszámlára átutalni, ellenkező esetben a megrendelést visszavontnak tekintjük. A megrendelt terméke(ke)t az átutalás beérkezését követően szállítjuk.

A banki előreutaláshoz szükséges adatok:

Bank: MKB Bank Zrt.

Név: Green Press Kft. 

Számlaszám: 10300002-10462065-49020018

Adószám: 14795462-2-41

PayPal fizetés

A PayPal az egyik legelterjedtebb, világszerte használt és biztonságos online bankkártyás fizetési megoldás, 139 országban van jelen, több millióan használják. A PayPal fizetési módot elsősorban azoknak ajánljuk, akik rendelkeznek PayPal account-tal (regisztráltak korábban a PayPal-en, PayPal azonosítóval rendelkeznek). Természetesen azok is választhatják a PayPal-es fizetési módot, akik még nem regisztráltak a PayPal-en, és a továbbiakban sem szeretnének regisztrálni. Ha áruházunkban a PayPal fizetés mellett döntenek, a megrendelési folyamat végén átirányítjuk őket a PayPal oldalára, ahol azonnal tudnak bank- vagy hitelkártyával fizetni. A PayPal oldalán a "Pay with a debit or credit card" (Fizetés bank- vagy hitelkártyával) feliratra kattintva betöltődik egy új oldal, ahol a mezőket kitöltve és a "Review and Continue" gombra kattintva máris megtörténik a fizetés (PayPal regisztráció nélkül). A tranzakcióért sem a PayPal, sem webáruházunk nem számít fel költséget! A PayPal regisztráció nélküli fizetés menetét mutatja be az alábbi segédlet.