Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Engedélyezem
Termékek Menü
0
   

Fizetési információk

Áruházunkban az alábbi fizetési módok állnak rendelkezésre:

1. banki előreutalás

2. készpénzes vagy bankkártyás fizetés utánvéttel a csomag átvételekor

3. PayPal online bank- vagy hitelkártyás fizetés

Kérjük, a szállítási mód kiválasztásakor vegyék figyelembe a fizetési lehetőségeket!

 

Banki előreutalás

A megrendelést visszaigazoló e-mailben szerepel a rendelés azonosító száma, ami alapján azonosítjuk az Ön megrendelését. A rendelés leadását követően visszaigazoló e-mailt küldünk a megrendelt termékekről, a megadott adatokkal, de a banki előreutalásról nem küldünk külön értesítést. Kérjük, hogy a megrendelés azonosító számát adja meg a banki átutalás közlemény rovatában. A megrendelés végösszegét, a vásárolt termékek ellenértékét és a szállítási díjat a megrendeléstől számított 5 munkanapon belül kérjük a megadott bankszámlára átutalni, ellenkező esetben a megrendelést visszavontnak tekintjük. A megrendelt terméke(ke)t az átutalás beérkezését követően szállítjuk.

A banki előreutaláshoz szükséges adatok:

Bank: MKB Bank Zrt.

Név: Green Press Kft. 

Számlaszám: 10300002-10462065-49020018

Adószám: 14795462-2-41

PayPal fizetés

A PayPal az egyik legelterjedtebb, világszerte használt és biztonságos online bankkártyás fizetési megoldás, 139 országban van jelen, több millióan használják. A PayPal fizetési módot elsősorban azoknak ajánljuk, akik rendelkeznek PayPal account-tal (regisztráltak korábban a PayPal-en, PayPal azonosítóval rendelkeznek). Természetesen azok is választhatják a PayPal-es fizetési módot, akik még nem regisztráltak a PayPal-en, és a továbbiakban sem szeretnének regisztrálni. Ha áruházunkban a PayPal fizetés mellett döntenek, a megrendelési folyamat végén átirányítjuk őket a PayPal oldalára, ahol azonnal tudnak bank- vagy hitelkártyával fizetni. A PayPal oldalán a "Pay with a debit or credit card" (Fizetés bank- vagy hitelkártyával) feliratra kattintva betöltődik egy új oldal, ahol a mezőket kitöltve és a "Review and Continue" gombra kattintva máris megtörténik a fizetés (PayPal regisztráció nélkül). A tranzakcióért sem a PayPal, sem webáruházunk nem számít fel költséget! A PayPal regisztráció nélküli fizetés menetét mutatja be az alábbi segédlet.