Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Engedélyezem
Termékek Menü
   

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat


Az Ön által megadott adatokat  a Green Press Hírügynökség, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelés létrejöttének bizonyítása, illetve a Green Bazaar webáruház hírlevelére feliratkozók számára hírlevél küldése céljából tárolja. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha a harmadik fél a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként működik közre - mint a Magyar Posta Zrt. MPL csomagküldő szolgálata, valamint a Pick Pack Pont alternatív futárszolgálat -, aki a Green Press Hírügynökség, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft-től kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni. Adatai kezelésekor a 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról, valamint a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvénynek megfelelően járunk el.


Az információk tulajdonjoga


Kijelentjük, hogy a Green Press Hírügynökség, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. birtokolja az oldalainkon látható információkat. A www.greenbazaar.hu oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos továbbá a tőlünk származó információk, cikkek árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük. Aki a webáruházunkba regisztrálja magát, az adatvédelmi nyilatkozatunkat elfogadottnak tekinti, azzal egyetért.

 

A szolgáltató neve: Green Press Hírügynökség, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
A szolgáltató által üzemeltetett webáruház neve: Green Bazaar Webáruház
A szolgáltató székhelye: 1025 Budapest, Szeréna út 9.
A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: info@greenbazaar.hu
A szolgáltató cégjegyzékszáma: 01 09 920224
A szolgáltató adószáma: 14795462-2-41
Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága, Cg. 01-10-040952
A szolgáltató telefonszáma: +36 30 855 44 49
Adatvédelmi nyilvántartási száma: NAIH-61195/2012
A szerződés nyelve: magyar
A tárhely-szolgáltató neve: MediaCenter Hungary Kft.
A tárhely-szolgáltató címe: 6001 Kecskemét, Pf. 588
A tárhely-szolgáltató e-mail címe: 
mediacenter@mediacenter.hu
A tárhely-szolgáltató weboldala: 
www.mediacenter.hu

 

Ön az adatkezelés időtartamán belül tájékoztatást kérhet az Adatkezelőtől a személyes adatai kezeléséről. Az Adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 25 napon belül írásban, közérthető formában tájékoztatja Önt a kezelt adatokról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartalmáról, továbbá - amennyiben az adatok továbbítására is sor került - arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg az adatokat.